Discografie

De volledige discografie van Philip Baumgarten

Izabel by Pot Baumgarten van Astenrode

Izabel

Pot Baumgarten van Astenrode
We zijn trots op dit in alle opzichten zelf geproduceerde album in een mooie kartonnen hoes! Ik heb de opnames, mixing en mastering verzorgd. De omslag is een ontwerp van Peter Pot. Zie de recensie op Moors Magazine.

Bestel dit album

Je kunt Home bestellen door €12,00 te storten op de ING rekening NL89INGB0005831416 t.n.v. P.W.L.M. Baumgarten te Groningen. Vergeet niet om voor een vlotte afwerking te mailen en je naam, adres en de titel van de cd te vermelden!

Koop tracks

Koop tracks van deze cd op Amazon.

Mijn discografie: jazz als rode draad

Ik heb zo’n 10 albums opgenomen tot nu toe, al loet ik erbij vertelen dat we met Pot Baumgarten van Astenrode momenteel bezig zijn met de opnames van een nieuw album. Ik ben nu eenmaal een jazzbassist en dat hoor je aan de albums waaraan ik meewerk. of het i9s pure jazz, of muziek die door de jazz wordt beïnvloed, zoals de muziek van Pot Baumgarten van Astenrode.

De opnames

Voor bijna al mijn albums geldt dat ik ze zelf heb opgenomen. Om ervoor te zorgen dat er niet teveel overspraak is, gebuik ik mijn dekentjes methode. Tussen de muzikanten bouw ik een muur van dekens. Dat werkt prima! Ook mix en master ik de albums zelf, wat ik leuk werk vind.
Op de foto’s zie je hoe we ingebouwd zaten tijdens de opnames van Izabel.
We blijven het leuk vinden om echt een CD te laten maken, al wordt dat steeds minder gedaan; de meeste jonge mensen hebben niet eens een cd speler. Wij vinden het fijn om er iets tastbaars aan over te houden!

Studio Baumgarten
Discografie

Al mijn albums

Hieronder zie je een aantal cd’s die ik in het verleden heb opgenomen. Ze zijn niet meer te koop, maar ik vind het leuk om ze te laten zien. Click of tap op een foto voor het galerij effect en vlot scrawlen.

Terug naar de Bands pagina.