Pot Baumgarten van Astenrode

Tussen volksmuziek en jazz

Pot Baumgarten van Astenrode

De muziek

21 januari 2023 spelen Pot, Baumgarten & van Astenrode om ongeveer 20 uur in het knusse café Marktzicht in Drachten, Oudeweg 14. Het is een klein café, dus kom op tijd!

Optreden Borg Nienoord

Borg Nienoord

26 februari 14.30 spelen we met Pot, Baumgarten en van Astenrode in Borg Nienoord in Leek. Kom je ook? Je kunt reserveren door een mail te sturen naar Wim de Haas.

Website

Pot Baumgarten van Astenrode heeft zijn eigen website.

Contact PBVA

Je kunt contact opnemen met ons door te mailen.

 

Peter Pot

Peter Pot

Zoals Peter Pot op de trekzak speelt, blijkt het een subtiel en kunstzinnig instrument. Soms zacht en op andere momenten swingend en met power. Pot kiest voor nieuwe avonturen die de grenzen van het instrument verleggen. Zijn stijl van improviseren is uniek. Peter Pot wordt algemeen beschouwd als een van de beste trekzakspelers van Nederland.

Philip Baumgarten

Philip Baumgarten

Philip Baumgarten (contrabas en basgitaar) heeft – naast de langdurige samenwerking met Peter Pot – altijd met veel enthousiasme jazz gespeeld. Zo kreeg de duo cd The Hurricane Sessions, die hij maakte met de Amerikaanse jazzsaxofonist Bob Anram, 4,5 van de 5 sterren in het toonaangevende Nederlandse jazz tijdschrift Jazzism.

René van Astenrode
Rene van Astenrode

Een aantal jaren geleden is René van Astenrode (marimba, drums en percussie) bij het trio gekomen. René levert nu ook prachtige compositorische bijdragen en arrangementen voor het repertoire. René is een uitmuntende jazzdrummer en een graag geziene gast op jazz sessies.

The album Izabel by Pot Baumgarten van Astenrode
Izabel

Ons nieuwe album Izabel is  maart 2022 bij ons afgeleverd. Je kunt Izabel bestellen door €12 te storten op rekening NL89INGB0005831416 t.n.v. P.W.L.M. Baumgarten te Groningen. Vergeet niet om voor een vlotte afwerking te mailen en je naam, adres en de titel van het album te vermelden.

Recensie

Zie een fijne recensie in Moors Magazine!

Innamorato

Fotogalerij

Click of tap op een foto voor het galerij effect en vlot scrawlen.

contrabas

Het album Home

Een paar jaar geleden hebben we Home opgenomen. Voor slechts €12 is hij voor jou! Je kunt deze cd bestellen door €12 te storten op rekening NL89 INGB0005831416 t.n.v. P.W.L.M. Baumgarten te Groningen. Vergeet niet om voor een vlotte afwerking te mailen en duidelijk je naam, adres en de titel van het album te vermelden!

Koop tracks van deze cd op Amazon.

Lees een recensie van Home door Moors Magazine.

Naar de volgende Bands pagina.

Terug naar de Bands pagina.